Foglalj fotóst, sminkest!

SHERRY ARELLE (fotós)
0630 9505497

A fotózás sokáig kedvenc hobbim volt, később pedig hivatásommá vált. Stúdióban és szabadtéren vállalok fotózásokat, emellett fotó oktatással is foglalkozom, rendszeresen vannak magántanulóim és tartok workshopokat a NEXTFOTO országos fotósiskolánál.
Számomra fontos, hogy legyen egy érző lélek kamerám előtt, akinek legkülönlegesebb formáját képeim kelthetik életre.
A stúdió alapításakor nagy álmom vált valóra: egy különleges otthon, amit örömmel osztok meg vendégeimmel.  Bízom benne, sokakat inspirálnak a különböző stílusban kialakított termek, hogy képzeletük egy része valósággá válhasson.


Glamour, portré, családi, kreatív – és persze kisállat fotózás a szakterületem. Imádom, hogy minden fotózás egyedi, őszintén szeretem vendégeimet megismerni, a sok-sok elégedett mosolyt, a visszatérőknél pedig a közös munka örömét, ahol csak úgy repül az idő.

  • szabadtéri, stúdió fotózás  (kedvezményes terembérlés)
  • fotó oktatás   (kedvezményes terembérlés)
  • online retusálás  (Photoshop, Lightroom)
fuge_katinka

FÜGE KATINKA (sminkes)
0670 6220545

Feleség és édesanya vagyok. Imádom a munkám, azt hogy rengeteg gyönyörű és különleges nővel találkozhatok, akik inspirálnak és általuk én is fejlődhetek.

A sminkelés számomra nem csak egy munka, ez a szenvedélyem. Szabadság. Végtelen kreativitás, Önkifejezés. Az alkotás öröme feltölt, kikapcsol. Szeretem a különböző anyagok használatát, hogy ebben a szakmában a lehetőségek tárháza végtelen.

Szeretek adni, és a munkám során a legjobb dolog amikor a vendég magabiztossá válik, és ragyog.

CSALAVA ESZTER

Ssminkes és óriási smink rajongó vagyok! Imádok mindent ami a szépségápolással és szépítéssel kapcsolatos. Néhány éve dolgozom teljes állásban sminkesként, de már ezalatt is rengeteg lehetőségem nyílt próbára tenni magam amiért nagyon hálás vagyok. 

Fő irányvonalam a szolid szépítő beauty sminkek, glamour, valamint a fashion sminkek. Szeretek alkotni és kihozni a vendégeimből a legtöbbet.  Remélem hamarosan találkozunk!